ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ:

  Η  ΚΥΠ  ΤΟΥ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

                   Του Βασίλη Κουτουζή, Δημοσιογράφου-Ερευνητή

 

      Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, η έκτη  αίσθηση, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Για να μην πούμε ότι είναι η ίδια η ζωή μας.

       Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομα­γνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος- μέσα στο οποίο  και το σύνολο των ανθρώπων  της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε-, της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν,  αλλά και των διαφόρων ακτινοβολιών  του σύμπαντος.

      Σήμερα είναι παραδεκτό ότι  ακόμη  και όλες  οι άλλες γνωστές πέντε αισθήσεις έχουν σχέση   με τα ηλεκτρόνια.

     Η ηλεκτρονική ατμόσφαιρα  ενός  ατόμου μιας ύλης(περιπυρηνικά  ηλεκτρόνια) παίζει ουσιώδη ρόλο  στη χημική συμπεριφορά του ατόμου.

     Η χημική αυτή συμπεριφορά εξαρτάται από τον  αριθμό των ηλεκτρονίων (αλλαγή  οσμής, γεύσης κ.λ.π.)

     Όλα τα όργανα  των αισθήσεων είναι χημικοί  αναλυτές, αφού ξεχωρίζουν τις οσμές και τις γεύσεις, δηλαδή αναγνωρίζουν τον αριθμό των ηλεκτρονίων.

    Ιδιαίτερα θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιότητα του κυττάρου να αντιδρά στο φως και τον ηλεκτρομαγνητισμό, θετικά όταν εκδηλώνεται σαν έλξη του πρωτοπλάσματος, κατά  την πρόσπτωση των ακτινοβολιών, και αρνητικά όταν  αυτές απομακρύνονται.

   Κάθε μια  τάση δίνει διαφορετικά  μηνύματα στον εγκέφαλο με τους νευρώνες του δέρματος.

 

                                                                      ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ

Σύγχρονες μελέτες και πειράματα προσφέρουν αποδείξεις πως τα φυτά όχι μόνον αισθάνονται, αλλά, επιπλέον, διαθέτουν τηλεπαθητική επικοινωνία με τις υπόλοιπες μορφές ζωής. Τα πειράματά του απέδειξαν πως ένα φυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ον αφού σύμφωνα με τις τελευταίες ανακλύψεις διαθέτει ένα νευρικό σύστημα στο οποίο στηρίχθηκε, ανάλογο το ζωικό, και κέντρο λήψης αποφάσεων, εγκέφαλο- τις ρίζες- και εμφανίζει μιαν εκπληκτική συναισθηματική συνοχή σε κάθε σημείο του οργανισμού του. Ο Κλήβ Μπάξτερ, πρώην ανακριτής της ΣΙΑ, από την Νέα Υόρκη, μετά από πολύπλοκες μελέτες και πειράματα ανακάλυψε πως τα φυτά συνδέονται τηλεπαθητικά με τον άνθρωπο που τα περιποιείται, κι άρχισε να καταμετρά τις αντιδράσεις τους με συντονισμένα χρονόμετρα. Παρατήρησε πως τα φυτά του εκδήλωναν ανησυχία κάθε φορά που ο ίδιος διάβαζε μια εκπληκτική είδηση στις εφημερίδες, που κρέμονταν έξω από το κατάστημα ενός εφημεριδοπώλη ή όταν κινδύνευε να χτυπηθεί από κάποιον απρόσεκτο αυτοκινητιστή. Αντίστοιχες αντιδράσεις χαράς κατέγραψαν τα μηχανήματα κάθε φορά που αποφάσιζε να γυρίσει στο εργαστήριο, αδιάφορα από την απόσταση που τον χώριζε από αυτό.Τα  φυτά  καταλαβοίνουν ποιοι τα αγαπούν  κσι ποιοι όχι   και  αντιδρούν  με τον τρόπο  τους. Αεν θα ήταν υπερβολή να  πούμε ότι  κάποια που  συγκεντρώνουν ενδιαφέρον  είναι όμορφα  γιατί νοιώθουν ευτυχισμένα.Τα  φυτά  επικοινωνούν μεταξύ τους. κουβεντιάζουν, κάποια τα  θέλουν κοντά  τους΄κ'αποα; άλλα τα  απεχθάνονται πχ η μελιτζάνα αγαπάει το βασιλικό   γιατί  τη βοηθάει  στην καρποφορία  της.
Προσωπικά έχω αντίληψη προσωπικού γεγονότος ψυχοβολίας σε άνθη: μισίκλειστα γαρύφαλα πουν πρόσφερε άνδρας στην αγαπημένη του άνοιγαν και ξινονταν περίφημα ενώ εκείνα που της προσφερε άτομο που αποστρεφόταν, μαραίνονταν και τεικά ξεραίνονταν   λόγω κακής  ψυχοβολίας.

   Η συνηθισμένη  φωτεινή ακτινοβολία, που μας περιβάλλει καθημερινά, αποτελείται από  φωτόνια  διαφόρων μηκών  κύματος και συχνότητας.   Η ακτινοβολία  αυτή, ως γνωστόν,  δεν είναι η ίδια όλες τις ώρες της ημέρας.

    Το περιβάλλον μας διαχέε­ται από σωρεία ηλεκτρομα­γνητικών κυμάτων. Πολύ συ­χνά - συχνότατα ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να τα αντι­λαμβάνεται, να τα ξεχωρίζει, να τα συνειδητοποιεί. Βέβαια δεν έχουν όλα τα άτομα την ίδια «τηλεπάθεια». Αλλά κι αυ­τά τα άτομα που έχουν, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες όλες τις ώρες.

 

   Ο άνθρωπος είναι και αυτός μια πολύπλοκη ηλεκτρική  μηχανή. Κάθε μέλος του σώματός  μας παράγει ηλεκτρικό ρεύμα  και το εκπέμπει. Κατά τον ίδιο τρόπο εκπέμπονται και οι επιθυμίες μας και οι σκέψεις μας. Κάποια  άλλα  μέλη  του συλλαμβάνουν αυτές τις εκπομπές. Είναι δηλαδή  ένας πομπο-δέκτης. Εκτός  από αυτά  τα ηλεκτρομαγνητικά  κύματα, "συλλαμβάνει" και τα κύματα του περιβάλλοντός του. Αλλα  στο ένα περιβάλλον, άλλα στο άλλο.

     Και μη μου πείτε ότι δεν σας έτυχε, το πιο απλό, να σκεφθείτε κάποιον και να τον δείτε  ξαφνικά μπροστά  σας. Η να θέλετε να πείτε κάτι, και να προλάβει να το πει  κάποιος άλλος  και να του πείτε: από το στόμα μου το πήρες.

Η τηλεπάθεια  του  ανθρώπου  εξασθενούσε  όσο  διευρύνονταν  οι πνευματικές  γνώσεις  και δυνατότητες.

    Τα διάφορα  ζώα   έχουν  μεγαλύτερες  δυνατότητες  τηλεπάθειας   ικαι  συνεννούνται  μέσω  αυτής. 

 

                    Η  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ  ΜΟΥΛΟΥΓΚΟΥΒΑ

 

    Περισσότερη  πάντως τηλεπάθεια έχουν οι άνθρωποι που το χρώμα τους είναι μαύρο. Ιδίως οι άγριες φυλές. 'Οσο πιο άγρια είναι μια φυλή, όσο πιο πρωτόγονη, τόσο μεγαλύτερη  τηλεπάθεια έχει, τόσο περισσότερο δεμένη με τα κύματα του Σύ­μπαντος είναι. Στην Αυστραλία π.χ. τα μέλη  της φυλής "Μουλουγκούβα", που ζει  σε παρθένα δάση, συνεννοούνται με τηλεπάθεια και νοήματα. 

    Επικοινωνούν μεταξύ τους με τηλεπαθητικούς  τρόπους – δηλαδή  σκέπτονται  κάτι και το μεταδίδουν  στον άλλο  κι ο  δεύτερος  καταλαβαίνει τι θέλουν να του πουν και πάει λέγοντας.

   Ελάχιστοι από   αυτούς ξέ­ρουν μερικές αγγλικές λέξεις, ενώ συνήθως οι Μουλουγκούβα συνεννοούνται   μεταξύ τους με μια περιορισμένη διάλεκτο, με  νοήματα, με  τα ίχνη των ποδιών τους στο έδαφος και με άλλους παρόμοιους τρόπους.    

    Οταν  ένας Μουλουγκούβα  πεινάει   αγγίζει το στόμα  του, όταν διψάει  αγγίζει   με το δάχτυλό του τα  μαγουλά του. Τους  είναι δύσκολο να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη  σκέψη στο μυαλό τους, ενεργούν όπως τους  έρχεται, αλλά  ξέρουν  πράγματα   που έχουν γίνει πολλές δεκάδες χιλιόμετρα   μακριά από τον τόπο  που  βρίσκονται. Αυτό   το φαινόμενο της ομαδικής  τηλεπάθειας  που μοιάζει με κείνη των ζώων,   δεν  έχει εξηγηθεί μέχρι στιγμής  από την επιστήμη.  Η Τηλεπάθεια και ο υπνωτισμός  είναι γνωρίσματα   που χαρακτηρίζουν έντονα  τη φυλή τους. Είναι μυστήριο πως τέτοιες ιδιότητες  έχουν πάρει ομαδική έκταση.

      Γιατί κατά τα άλλα οι Μουλουγκούβα είναι μάλλον  ηλίθιοι.    Προτιμούν να  συνεννοούνται με τις  κινήσεις των δακτύλων των χεριών τους. Και είναι  αρκετά εύγλωττοι μ αυτόν τον τρόπο. Αλλά γιατί;

    Πρώτον γιατί αυτό τους βολεύει  πνευματικά. Αποφεύγουν  τις δυσκολίες  του έναρθρου λόγου. Αλλά, κυρίως, γιατί με την παντομίμα  των δακτύλων τα κακά πνεύματα –όπως πιστεύουν  - δε μπορούν να καταλάβουν τι λένε μεταξύ τους οι άνθρωποι και επομένως δεν μπορούν να τους βλάψουν.

    Ειδικοί ανθρωπολόγοι  που μελέτησαν τη ζωή των ιθαγενών της Αυστραλίας  λένε ότι τις  ίδιες  ιδιότητες τηλεπάθειας και εξαιρετικής ευαισθησίας είχαν  και  οι άνθρωποι  της λίθινης εποχής του Ευρωπαϊκού χώρου. Μ αυτόν τον τρόπο κατόρθωναν να αντιμετωπίζουν   τις αντιξοότητες  και τους χίλιους εχθρούς που τους  τριγύριζαν. Όπως σήμερα οι Μουλουγκούβα.

    Ιδιότητες που διατηρούν  σήμερα τα ζώα, ενώ  ο άνθρωπος  με την εξέλιξη  και τη δημιουργία άλλων τρόπων συνεννόησης,  έχασε  αυτή την ικανότητα  χρήσης  της τηλεπάθειας, ή την άφησε να ατονίσει.  Οσο, δε πιο απολίτιστη  είναι μια φυλή, τόσο μεγαλύτερη τηλεπάθεια έχει.

 

***   Δεν είναι τυχαίο ότι από τους λαούς οι οποίοι ζουν στις ακτές που χτυπήθηκαν από το τσουνάμι  των Χριστουγέννων  του 2004  στην Ινδονησία, - όπως έγραψε  η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ   24/12/05 -  μία φυλή ψαράδων σε ένα νησί της Ινδίας ήταν η μόνη ομάδα που ένιωσε τον κίνδυνο έγκαιρα και έτρεξε να βρει καταφύγιο στους λόφους. Οι πιο πρωτόγονοι άνθρωποι της περιοχής, όπως και τα άγρια ζώα, ήταν αυτοί που είχαν τη σωτήρια αίσθηση του κινδύνου.

 

             Η  ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ   ΔΕΝ   ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΑΙ

 

       Η τηλεπάθεια είναι το μέσο επικοινωνίας του Θεού με τα πλάσματά του και σ' αυτό στη­ρίζονται τα μυστήρια της Θρη­σκείας μας.

Είναι ενεργητικής μορφής ή παθητικής: ανάλογα με την επίδραση που την δημιουργεί. Δηλαδή, σε εκείνη που επι­βάλλει και σε εκείνη που υπο­βάλλει. 'Ετσι υπάρχουν οι υπερέχοντες και οι υποβαλλό­μενοι.

Η τηλεπάθεια είναι η έκτη αίσθηση, η πνευματική ακοή, και είναι εντονότατη όταν κα­νείς βρίσκεται σε πεσμένη ψυ­χική κατάσταση.

       Η τηλεπάθεια περιλαμβάνει:

Δηλαδή, το σώμα μας είναι ένα είδος ραντάρ, που επισκο­πεί τα πάντα στο διάστημα και συλλαμβάνει μηνύματα και βγάζει συμπεράσματα.

       Με την τηλεπάθεια δεν με­ταδίδονται μόνο ιδέες, αλλά και συναισθήματα και κινήσεις. Πώς  παραδείγματος  χάρη  καταλαβαίνει  ένα μωρό  λίγων μηνών  ότι  του λέμε "¨ελα", κινώντας  ανάλογα  τα χέρια μας. Γιατί  να  μη νομίσει  ότι του λέμε  "κάνε"  και συ έτσι", όπως συμβαίνει με άλλες κινήσεις μας.  Συμπέρασμα: το μωρό  μαθαίνει τηλεπαθητικά, με εικόνα , λόγο συναίσθημα. Μεταδίδονται πολλά στοιχεία όπως συμβαίνει και με την τηλεόραση. Σε αυτή βασίζεται και το πεπρωμένο. Τα μηνύματα του σύμπαντος, οδηγούν το άτομο στην πορεία  του.­

 

                         Η ΚΥΠ  ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 

    Η διαίσθηση είναι η ΚΥΠ του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία εγκαίρως μας ειδοποιεί για κάτι, αρκεί να το λάβουμε υπ' όψη μας.

Η τηλεπάθεια (δια των ρα­διοκυμάτων) δημιουργεί τη νόηση, τον έρωτα, την έλξη, την απώθηση κ.λπ. Σ' αυτήν οφείλεται και η ραδιαίσθηοη με την οποία ορισμένα άτομα βρίσκουν που έχει νερό στη Γη.

Ο άνθρωπος αντιδρά ευκο­λότερα στους ερεθισμούς των πέντε αισθήσεων, δυσκολότε­ρα  όμως, στην τηλεπάθεια διότι του δημιουργεί το «κάτι καλό» που το θέλει και το «κάτι κακό» που δεν το θέλει, αλλά του επιβάλλεται.

      Φυσικά η τηλεπαθητική επι­κοινωνία επιτυγχάνεται όταν τα ραδιοκύματα δύο ατόμων είναι στην αυτή συχνότητα, που φαίνεται να εξαρτάται από τη ζωδιακή κατασκευή και  ταύτιση.  Τα ζώα που ζουν περισσότερο ενστικτωδώς, έχουν αυξημένη την έκτη αίσθηση. Και μ' αυτό το προνόμιο καταλαβαίνουν τον άνθρωπο και «ακούν» τηλεπαθητικά τις σκέψεις του και τις προθέσεις του, ενώ ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει τίποτε από αυτά.

         Φανατικός υποστηρικτής της γνώμης ότι τα ζώα έχουν τρομε­ρή διαίσθηση-τηλεπάθεια, ο Δρ. Χανς Μπέ­ντερ, καθηγητής στο πανεπι­στήμιο του Φράιμπουργκ υποστήριξε ότι ο κόσμος θα σωζόταν από πολλά δεινά αν άκουγε τα κατοικίδιά του.

     Στο διάστημα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στην πό­λη Φράιμπουργκ της Δυτικής Γερμανίας, στη λίμνη του πάρ­κου της πόλης ζούσαν αρκετές πάπιες. Ανάμεσα στις πάπιες υπήρχαν, φυσικά και μερικοί αρ­σενικοί, ένας από τους οποίους ήταν αξιοσημείωτος. Γρήγορα μάλιστα, οι κάτοικοι της πόλης έμαθαν ότι συμφέρον τους ήταν να μην αγνοούν τις κραυγές που έβγαζε από καιρό σε καιρό.

Πραγματικά, ο πάπιος εκείνος έβγαζε διαπεραστικές κραυγές σε ορισμένες περιπτώσεις. Αρ­κετή ώρα μετά τις κραυγές του πάπιου, λοιπόν, άρχιζαν να ηχούν οι σειρήνες του συναγερ­μού και λίγο πιο ύστερα έρχο­νταν τα συμμαχικά αεροπλάνα, που βομβάρδιζαν την πόλη.

Ο πάπιος, λοιπόν ήταν πραγ­ματικά πολύτιμος, επειδή άρχιζε να φωνάζει πολύ πριν φανούν τα αεροπλάνα, δίνοντας καιρό σε όλους να τρέξουν στα κατα­φύγια.

Στις 27 Νοεμβρίου του 1944, ο πάπιος άρχισε να φωνάζει και, μολονότι οι σειρήνες δεν ειδο­ποίησαν, εκατοντάδες κάτοικοι έτρεξαν στα καταφύγια. Δέκα πέντε λεπτά αργότερα, η πόλη σείστηκε από τις συμμαχικές βόμβες.

         Μετά τον πόλεμο, οι κάτοικοι  του Φράιμπουργκ έκαναν ένα άγαλμα στον πάπιο,  που κατά ειρωνεία της τύχης, είχε σκοτωθεί στο βομβαρδισμό εκείνο.

       Θα μπορούσαν  να αναφερθούν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, και πιστεύω

ότι καθένας μας θάχει και κάποια τέτοια ιστορία να  αφηγηθεί, με το σκύλο του  ή κάποιο άλλο ζώο. Τηλεπάθεια έχουν και τα φυτά. Υπάρχουν διάφορα πειστικά περιστατικά.

 

                                           Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

    Η τηλεπάθεια λοιπόν είναι σχετική με τις ακτινοβολίες, που αποτελούν τη  φωνή του   Θεού.

Γιατί  ο Θεός  δεν είναι  τίποτε  άλλο  από  το σύνολο της  ύλης και της ενέργειας  στην τελική «πνευματική» του μορφή. Και γι αυτό  ο Θεός είναι ένας. Είναι εκείνος, ανθρωπόμορφος  στην τελική του μορφή,  που προκαλεί  και  ελέγχει  με τον τρόπο του  τα πά­ντα. Αυτός που ο Μωϋσής και άλλοι «άκουσαν» τη «φωνή του. Δηλαδή μπόρεσαν να εννοήσουν τα μηνύματα των ακτινοβολιών   και την εξέλιξη των γεγονότων. 'Ετσι δόθηκαν και οι δέκα εντολές στο Μωϋσή, που γράφτηκαν στους δύο λοβούς ­-πλάκες - του εγκεφάλου του.

      Ακόμη πρέπει να παρατηρή­σουμε ότι οι μέλισσες και άλλα ζώα προσανατολίζονται με τις γήινες ακτινοβολίες, τον γήινο μαγνητισμό. Κι ακόμη ότι ο Τσόρτσιλ δεν μπορούσε να κοι­μηθεί αν δεν έβαζε το κεφάλι του, προς την κατεύθυνση της μαγνητικής βελόνας. 'Οσοι δε έχουν αϋπνίες μπορεί να αλλά­ξουν τη θέση του μαξιλαριού τους και να κοιμηθούν πιο εύκολα.

     Όμως για να τα αναλύσουμε όλα αυτά, διότι κάθε λέξη θέλει ανάπτυξη, χρειάζονται πολλές σελίδες. Κι αυτό  θα γίνει σιγά-σιγά.

                                                                          ΤΑ  ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 Στην ηλεκτρομαγνητική τηλεπάθεια του ηλεκτρομαγνητικού ανθρώπου / πομπός  και δέκτης στηρίζονται τα Ιερά Μυστήρια της ορθοδοξίας, δεσμευτικές πνευματικές πράξεις, οι οποίες σύμφωνα με την Ορθόδοξη θεολογία είναι ορατά σημεία μέσω των οποίων μεταδίδεται η αόρατη χάρη του Θεού, αλλά και κάθε άλλη πνευματική δραστηριότητα σκέψη και πράξη- ευχή, κατάρα, μάτιασμα νημόσυνα κιλπ.
Τα θρησκευτικά Μυστήρια είναι η ιεροσύνη-εκκλησιασμός. το βάπτισμα, το χρίσμα, η Θεία Ευχαριστία ή Θεία Κοινωνία ή Μετάληψη,το Μυστήριο της Εξομολόγησης, , ο αγιασμός ΚΛΠ. Βασική προϋπόθεση της συμμετοχής στο Μυστήριο της Εξομολόγησης είναι η ειλικρινής μετάνοια, το ευχέλαιο, το μυστήριο του Γάμου κλπ.
Βάπτιση ≠ Ονοματοδοσία
Με την βάπτιση δεν αποκτάς όνομα, αποκτάς μόνο θρήσκευμα. Με τον Νόμο 344/1976 γίνεται πλήρης διάκριση ονοματοδοσίας – βάπτισης. Σύμφωνα με τα ’ρθρα 25-26 του παραπάνω νόμου, όπως αντικαταστάθηκαν από το ’ρθρο 15 του Νόμου 1438/84 και το ’ρθρο 26 παρ.8 του Νόμου 2130/93, οι ληξιαρχικές καταχωρίσεις ονοματοδοσίας και βάπτισης είναι εντελώς ανεξάρτητες και άσχετες μεταξύ τους. Για τους άθεους ισχύει η ονοματοδοσία που γίνεται με ένα πάρτι παρουσία συγγενών και φίλων. Αλλά και πάλι είναι πνευματική πράξη που υπόκειται στους νόμους της τηλεπάθειας και κοινοποιείται αθόρυβα και ασυνείδητα σε κάθε σχετικό άτομο. Οπως και ο πολιτικός γάμος. Εάν το τέκνο είναι γεννημένο σε γάμο των γονέων του, στην ονοματοδοσία προβαίνουνκαι δύο γονείς από κοινού ή ο ένας με έγγραφη εξουσιοδότηση του άλλου.Απλά παραμερίζεται η Εκκλησία .https://www.ypes.gr/wp-content/uploads/2019/05/eggr35552_12072018.pdf     Η βάπτιση, ακόμη και αν τελεστεί, δεν είναι υποχρεωτικό να δηλωθεί στο ληξιαρχείο.Πουθενά δεν απαιτείται ληξιαρχική πράξη βάπτισης, ούτε για εγγραφή στο σχολείο, ούτε για έκδοση ταυτότητας, ούτε για τη στρατιωτική θητεία, ούτε για διορισμό στο δημόσιο, ούτε για κανέναν άλλο πρακτικό σκοπό.Υπ όψη ότι όλες αυτές οι πνευματικές κταγραφές συνοδεύουν το άτομο και διαμορφώνουν τη ζωή του.
Στην τηλεπάθεια  οφείλεται  συχνά  και η  αντιστροφή αλλαγή  γνώμης, πχ σκεφτόμαστε να κάνουμε  κάτι κα;κό  στον  α, το το μήνυμα  φτάνει  σ αυτόν και  επιστρέφει  με  απόρριψη -άρνηση -  αποκλεισμό.  οπότε  αλλάζουμε  γνώμη και  δεν  πράττουμε. αν  αυτό  μποτρούσε να  γίνει  σε  σύντομο  χρόνο. θα  το  είχαμε  κάνει.

                              ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ  ΚΑΙ   ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

 

     Δεδομένης της τηλεπάθειας, δηλαδή  της ηλεκτρομαγνητικής  επικοινωνίας των ανθρώπων, είναι δυνατή  η μετάδοση  ιδεών, σκέψεων, συναισθημάτων ( αγάπης, μίσους, θυμού, άγχους, νευρικότητας, θλίψης, κατάπτωσης, μελαγχολίας, κλπ ) με ανάλογο επηρεασμό  του δέκτη  από τον πομπό, και με  ανάλογες επιπτώσεις στο ενδοκρινολογικό του σύστημα, και τη δημιουργία νέων συναισθημάτων  στο δέκτη.

  Συχνά αν απομακρυνθούμε  από τον πομπό, η κατάσταση αλλάζει. Π.χ. Αν αγαπάμε κάποιον και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση  φεύγουμε  μακριά για να ξεχάσουμε. Αλλάζουμε  πνευματικό κύκλωμα.

   Ακόμη  μπορεί  να συμβεί απόλυτη    «μετάγγιση» συναισθημάτων, ιδεών και απόψεων  από   τον πομπό στο δέκτη, ώστε ο  δέκτης να τελέσει  ακόμα και αξιόποινες πράξεις, βρίσκοντάς τες   σωστές, όπως τις βρίσκει και ο πομπός. Παράδειγμα ο φύλακας  του γκαράζ  που  πυροβόλησε τη  φίλη του οδοντίατρο  Γιόλα Βαγενά για να πεθάνει, επειδή εκείνη το επιθυμούσε. Τη « μετάγγιση» είχε δεχτεί και το δικαστήριο.

 

                                                                 Κοπυράϊτ:  ΒΑΣΙΛΗΣ  Π.   ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ

                                                                          Δημοσιογράφος- ερευνητής

 

Η έρευνα  αυτή  αναδημοσιεύεται  από το

http://mysteries.b2w.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=620

 

©   KOUTOUZIS.GR  Αναδημοσίευση  επιτρέπεται μόνο με

αναφορά στην πηγή  www.koutouzis.gr .

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ