ΦΑΣΜΑ     ΚΑΙ    ΦΥΛΕΣ

 

           Βιολογικά, ανατομικά, όλοι οι άνθρωποι, σ όλες τις φυλές, είναι ίδιοι. Διαφέρουν, βέβαια, πνευματικά, αλλά κυρίως οι φυλές διαφέρουν στο  χρώμα  και σε  πολλά σημεία του κεφαλιού. Σε πολλές  φυλές τα χαρακτηριστικά  του προσώπου είναι διαφορετικά: μάγουλα  εξογκωμένα, μάτια σκιστά κ.λ.π. Ωστόσο όλοι μπορούν  να διδαχτούν την ίδια ύλη στα σχολεία και στα Πανεπιστήμια, λευκοί, μαύροι, κίτρινοι   και ερυθρόδερμοι.

      Το ζήτημα   εντοπίζεται  στο χρώμα  των διαφόρων φυλών. Διάφορες  ράτσες  παρουσιάζουν  και οι πίθηκοι, οι γάτες, οι σκύλοι κ.λ.π. ,γεγονός που το αποδίδουμε σε διάφορες  διασταυρώσεις.

       Όμως οι άνθρωποι  πώς έγιναν  λευκοί, μαύροι, κίτρινοι, ερυθρόδερμοι; Κανείς δεν  έδωσε απάντηση μέχρι σήμερα. Πολλοί το απέδωσαν στις κλιματολογικές συνθήκες, και στην   ποσότητα  της μελανίνης στο δέρμα.  Ισως,  αρχικά. Αλλά  όταν  μια φυλή  πολλα πλασιάζεται  επί  εκατονταετίες, σε άλλο  τόπο, πολύ μακρινό  από τον τόπο  προέλευσης γιατί δεν  αλλάζει χρώμα;  Μα  γιατί δεν  αλλάζει  το σχετικό γονίδιο, που δημιουργήθηκε  αρχικά, κάτω από την επίδραση  κάποιων ακτινοβολιών, σε μια  εποχή  καθοριστική.

Κατά τον Μεσοζωϊκό αιώνα, δηλαδή, πριν 200  εκατομμύρια χρόνια, προτού  η Παγγαία αρχίσει να χωρίζεται σε Ηπείρους.

     Προσεκτικές παρατηρήσεις μου  αποκάλυψαν ότι οι φυλές πάνω στη Γη, έχουν δημιουργηθεί  ακτινο-κυκλικά, με τη σειρά των χρωμάτων του ηλιακού φάσματος, με το λευκό που είναι το σύνολο των χρωμάτων, στη  μέση (βλέπε σχετικούς πίνακες πριν και μετά).

   Αν απλώσουμε  την εικόνα της Γης, από την Αμερική ως της Ασία, και τοποθετήσουμε τις  Ιθαγενείς φυλές, στα σημεία που πρωτοέζησαν , θα δούμε ότι κάνουν έναν  αρμονικό με το φάσμα, κύκλο, από Βορά- Ανατολή- Νότο – Δύση, με το λευκό στη  μέση, όπως το αποδίδει ο δίσκος του Νεύτωνα, με τα επτά χρώματα της Ιριδας, αν  περιστραφεί.

   Δηλαδή: Ερυθρόδερμοι, Κίτρινοι- Μογγολοειδείς-   Κιτρινοπράσινοι,   Μαυροπράσινοι -Αυστραλοειδείς-  Μαύροι –Νεγροειδείς-  Μαυροκόκκινοι – Ινκας, Μάγια-Αζτέκοι- Ερυθρόδερμοι- Εσκιμώοι.  Με τους λευκούς στη μέση – Καυκασοειδείς, Ινδοευρωπαίοι.

    Κι ακόμη θα διαπιστώσουμε, ότι όσο  οι  ιθαγενείς  βρίσκονται  προς  τα άκρα αυτού του « χάρτη» τόσο έχουν μάγουλα εξογκωμένα ,  ή μάτια σχιστά, λες και επιδρά   η τάση  της φυγόκεντρης  δύναμης της Γης. Κι όσο πιο Νότια, τόσο  πιο  πολύ   έχουμε κατσαρά μαλλιά.

          Οπου βρίσκεται το λευκό , ή λευκοκίτρινο, που είναι και η μέση του  ορατού φωτός  οι άνθρωποι  εξελίχθηκαν  πιο γρήγορα

Όλα  αυτά δείχνουν ότι:

 

 

_________________________ 

 

 

 

 

 


Το ηλιακό  φάσμα  είναι το σύνολο  των χρωμάτων  που εκπέμπουν  οι πλανήτες.

 

Μήκος

κύματος

 

4.000 Α

 

 4.600  Α

 

5.200  Α

 

5.800 Α

 

6.400 Α

 

7.000 Α

Πλανήτες

(χρώματα)

 

Ποσειδών

 

Ουρανός

 

Κρόνος

 ΗΛΙΟΣ

ΣΕΛΗΝΗ

 

ΑΡΗΣ

 

ΔΙΑΣ

 

ΦΑΣΜΑ

 

 ΙΩΔΕΣ

 

ΜΠΛΕ

 

ΠΡΑΣΙΝΟ

 

ΚΙΤΡΙΝΟ

ΠΟΡΤΟ-

 ΚΑΛΙ

 

ΕΡΥΘΡΟ

 

ΦΥΛΕΣ

 

 ΙΝΚΑΣ

ΜΑΥΡΟΙ

    Μαυρο

       Ινδοευ

πράσινοι

ρωπαίοι

 

 ΙΝΔΟΙ

ΚΙΤΡΙΝΟΙ

Μογγόλοι

Ερυθρόδερ

μοι- Εσκιμώοι

 

                           Ο  πίνακας    δείχνει  τις  σχέσεις  φυλών – φάσματος- πλανητών.

 Ο 

 

 

 

 

 

 


     Όλα  αυτά μας δημιουργούν την ιδέα ότι τα δύο άκρα  του ηλεκτρομαγνητικού  φάσματος,  ενούνται  και συγκρούονται , κάπου κοντά  στο τρίγωνο  των  Βερμούδων, εκεί που κατά καιρούς  έχουν παρουσιαστεί   και  παρουσιάζονται  τα πιο περίεργα, ανεξήγητα φαινόμενα και ατυχήματα. Εκεί που αποδεδειγμένα  οι πυξίδες με τη μαγνητική βελόνα «τρελαίνονται».

   Υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικά και έρευνες που μέχρι σήμερα δεν  βρήκαν  εξήγηση.

 

Ειρηνικος - Ατλαντικος

Εξ άλλου οι ωκεανοί συγκρούονται  κάπου  στο  Βόρειο  Πόλο   και τα νερά ρέπυν  πότε  από  τη μία  πλαυρά  και πότε  από την άλλη./ΚΛΙΚ  ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

  ΟΙ  ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ   ΕΙΝΑΙ  ΓΕΓΟΝΟΣ                   ΔΙΑΦΟΡΕΣ    ΦΥΛΒΝ  ΚΑΣΙ  ΑΤΟΜΩΝ

 

 

                                                                     Κοπυράϊτ:  ΒΑΣΙΛΗΣ  Π.   ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ

                                                                            Δημοσιογράφος- ερευνητής

© KOUTOUZIS.GR  Αναδημοσίευση  επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή  www.koutouzis.gr .

 

Αρχή σελίδας

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ