Ανακαλύπτουμε την αρχέγονη δημιουργία της Ζωής ;;
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι παρακολουθούν την αρχέγονη δημιουργία της ζωής σε άλλα ουράνια σώματα στον  δορυφόρο  Εγκέλαδο  του  Κρόνου  και  την  Ευρώπη  του   Δία και επιβεβαιώνεται έτσι πως δημιουργήθηκε η ζωή πάνω στη Γη πριν 4.5 δισ. χρόνια  στο  υποθαλάσσιο  ηφαίστειο Κολούμπος  της  Σαντορίνης, κατά  την  τρίτη  με τέταρτη ηγμέρα της  Γέννεσης .
Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι νέα είδη οργανικών ουσιών, που αποτελούν συστατικά των αμινοξέων, θεμελιωδών «λίθων» της ζωής στη Γη, ανιχνεύθηκαν στους πίδακες παγωμένων σωματιδίων που εκτινάσσονται στο διάστημα από τον δορυφόρο του Κρόνου, Εγκέλαδο.
Τα αμινοξέα με ηλεκτρική εκκένωση ενεργοποιήθηκαν προκιάλεσαν χημική αντίδραση που δημούργησε ένα κάποιο σώμα ίσως όπως το πρώτο κύτταρο. Που με τους νόμους του σύμπαντος,έλξεις μαγνητισμούς,άνοιγμα τhttp://www.koutouzis.gr/atlantida.htm  των ηπείρων  κλ κινήθηκε, ετράφη με ομοειδείς ουσίες – και τα ουράνια σώματα τρέφονται- απορροφούν ή εκπέμπουν μαγνητισμό τροφή πέψη αποβολή αφόδευση. ενέργεια http://www.koutouzis.gr/antigrafo.gis.htm 
Υστερα από ανάλυση στοιχείων της αποστολής του σκάφους Cassini της NASA, αυξάνονται οι πιθανότητες παρακολούθησης  της   δημιουργίας εύρεσης κάποιας μορφής εξωγήινης ζωής στο μέλλον.ΓΗ  ΜΗΤΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ;;;;;;;Οπως και για  φυτά. Από αυτήν  πλάστηκε  ο  Αδάμ  και ο Ηφαιστος  και  από την  λευρά τους  η Εύα  ή  η  Πανδώρα.  αΔΑΜ =ΗΦΑΙΣΤΟΣ =ΓΗ, ΑΥΤΉ ΈΧΕΙ ΤΑ  ΦΑΑΙΣΤΕΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ  ΝΑ ΑΠΟΚΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ.
Διαπιστώθηκε ότι ισχυρές υδροθερμικές πηγές εκτινάσσουν υλικά από τον πυρήνα του Εγκέλαδου, δορυφόρου του Κρόνου τα οποία αναμειγνύονται με νερό από τον τεράστιο υπόγειο ωκεανό του δορυφόρου και τελικά εκλύονται στο διάστημα ως υδρατμοί και κόκκοι πάγου. Μέσα σε αυτούς τους κόκκους ανακαλύφθηκαν μόρια που περιέχουν οξυγόνο και άζωτο, όπως επίσης και αρωματικές ουσίες.
Στη Γη παρόμοια μόρια αποτελούν μέρος χημικών αντιδράσεων που παράγουν αμινοξέα. Οι υδροθερμικές πηγές στους βυθούς του πλανήτη   μας παρέχουν την ενέργεια που τροφοδοτεί αυτές τις χημικές αντιδράσεις. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι υδροθερμικοί πόροι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και στον Εγκέλαδο, παρέχοντας την αναγκαία ενέργεια για την παραγωγή αμινοξέων.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Νοζάιρ Κχαγουάτζα του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του Βερολίνου, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Monthly Notices» της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας της Βρετανίας.
«Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν τα αμινοξέα χρειάζονται για τη ζωή πέρα από τη Γη, αλλά η εύρεση μορίων που σχηματίζουν αμινοξέα, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του παζλ», δήλωσε ο Κχαγουάτζα.
Η αποστολή Cassini τερματίστηκε τον Σεπτέμβριο 2017 με την αυτοκαταστροφή του σκάφους στον Κρόνο, αλλά τα στοιχεία που έχει ήδη στείλει, θα συνεχίσουν να μελετώνται επί δεκαετίες και να παρέχουν νέα ευρήματα. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα από τον «αναλυτή κοσμικής σκόνης» του Cassini, που είχε ανιχνεύσει κόκκους πάγου από τον Εγκέλαδο στον δακτύλιο Ε του Κρόνου. Οι φασματοσκοπικές αναλύσεις φανέρωσαν την ύπαρξη οργανικού υλικού μέσα σε αυτούς τους παγωμένους κόκκους.

Οι οργανικές αυτές ουσίες αρχικά διαλύονται στον υπόγειο ωκεανό του δορυφόρου, μετά εξατμίζονται από το νερό και τελικά συμπυκνώνονται και παγώνουν στο εσωτερικό των κόκκων μέσα στο φλοιό του Εγκέλαδου, προτού τελικά εκτιναχθούν στο διάστημα μαζί με τους πίδακες, οι οποίοι φθάνουν σε ύψος πολλών χιλιομέτρων.
Η νέα ανακάλυψη έρχεται να προστεθεί στα περσινά ευρήματα μεγάλων πολύπλοκων μη διαλυτών οργανικών μορίων που πιστεύεται ότι επιπλέουν στην επιφάνεια του ωκεανού του Εγκέλαδου. Αυτή τη φορά, βρέθηκαν μικρότερα και διαλυτά οργανικά μόρια, δυνητικοί πρόδρομοι των αμινοξέων.
Ο Εγκέλαδος και η Ευρώπη του Δία αποτελούν κατ' εξοχήν στόχους για αναζήτηση εξωγήινης (μικροβιακής κατά πάσα πιθανότητα) ζωής στο μέλλον.
Ολες οι ανακαλύψεις δείνουν ότι όλα τα όντα φυτά; Ψάρια ζώα έγιναν πάνω στο ίδιο πατρόν: σύμπαν πλανήτης δορυφόρος κλπ κι όλα  μπορούν να έχουν  κάποιες  όμοιες  εκφάνσεις  ζωής.

Η ΜΟΙΑΖΟΥΝ  ΑΥΤΑ  ΣΕ  ΜΑΣ
 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ- ΕΠΩΑΣΗΣ
Το πρωτεϊνικό μόριο αποτελείται από πολλά αμινοξέα που σχηματίζουν μακριές αλυσίδες. Υφίστανται 20 διαφορετικά αμινοξέα, όπως εμφανίζονται παρακάτω, σε όλες τις πρωτεΐνες. Συνεπώς οι πρωτεΐνες παρουσιάζουν παρόμοια σύσταση και αλληλουχία αυτής των αμινοξέων, αν και δεν έχουν ακόμη πλήρως ερμηνευτεί όλες οι λειτουργίες αυτών (κατά την αλληλουχία τους). . Δεν πρέπει να ξεχνάμε εδώ την κινητικότητα που προκαλεί η διάσπαση ραδιενεργών και άλλων ατόμων.


Από το πρώτο κύτταρο το οποίο αγκαλιάζοντας ουσίες /τροφή/ μεγάλωσε διτομήθηκε/μιτοχόδριο/ φτάσαμε στο πρώτο φυτό με νευροφυτικό -κυκλοφορικό σύστημα, που κάνοντας τις λειτουργίες μεταφοράς υγρών αποτέλεσε την πρώτη καρδιά.Πολλά κύταρα μαζί δημιούργησαν τα πρωτόζωα και με τις μεταλλάξεις/ μαγνητισμούς άνοιγμα και κλείσιμο ηπείρων/ η ζωή προχώρησε στο σήμερα και θα προχωρήσει στο αύριο.

ΕΠΙΤΕΛΟYΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ   ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ     ΔΙΚΙΟ!!!

 

 

Ηδη άρχιχε   διεθνής ωκεανογραφική έρευνα του βυθού στο υποθαλάσσιου  ηφαίστειου Κολούμπος, περίπου επτά χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σαντορίνης  που  θεωρείται ρνεργό, καη οποία χρηματοδοτείται και στηρίζεται από την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) και θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου.

Σκοπός της NASA είναι να δοκιμάσει στις θάλασσες της Γης νέες και «έξυπνες» τεχνολογίες με αυτόνομα υποβρύχια οχήματα (Autonomous Underwater Vehicles - AUVs), που τις επόμενες δεκαετίες προορίζονται να αξιοποιηθούν για την εξερεύνηση εξωγήινων ωκεανών σε μακρινούς δορυφόρους του Δία και του Κρόνου, όπως ο Εγκέλαδος και η Ευρώπη, όπου θα αναζητηθούν υποθαλάσσια ίχνη ζωής σε ακραία, αχαρτογράφητα και πιθανώς επικίνδυνα περιβάλλοντα.

Η  έρευνα  αυτή  δικαιώνει  την  άποψή   μας  ότι  το πρώτο κύτταρο  ζωής   δημιουργήθηκε   στο  Αιγαίο, στο  χώρο  της  χαμένης  Ατλαντίδας   στη   συμβολή  του   38ου παράλληλου  και του  25ου μεσημβρινού.

Να  σηειωθεί  ότι κάθε ζωντανός οργανισμός κουβαλάει επάνω του την ιστορία του, δείτε πιο πάνω. Τα στάδια της κύησης ενός εμβρύου δείνει τις φάσεις εξέλιξης ενός όντος που ξεκινάει με βάσει το ίδιο πατρόν από την αρχή. Γ αυτό και ως σημείο τα έμβρυα μοιάζουν.
Τα μωρά αντίθετα τα με τα νεογνά άλλων ζώων και τους νεοσσούς της κότας πρώτα μπουσουλάνε, και μετά σηκώνονται και περπατάνε. Κάποια δεν μπουσουλάνε καθόλου, αλλά ξεκινάνε κατευθείαν με το να σηκώνονται και να περπατάνε. τα πρώτα τους βήματα  κάνουν κάποια στιγμή ανάμεσα στους 10 με 12 μήνες. Μιλάνε καθαρά 1-2 χρονών Και  αναπτύσσουν  τη  σκέψη τους.Χρόνοι που αντιστοιχούν σε  εκείνους  της  πρώτης του έκφανσης  που  φυσιολογικά ήταν πολύ μεσαλύτεροι ίσως 1 προς 1.000   χρόνια.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙH σκέψη είναι μία θεμελιώδης δυνατότητα δραστηριότητα του ανθρώπου κοινή σε όλους, αλλά και στα ζώα και στα φυτά αφού και αυτά διαθέτουν κέντρο λήψης αποφάσεων, που οφείλεται σε διάφορα ερεθίσματα και όχι μόνο. αφού και τα ζώα αποδεδειγμένα σκέπτονται για να μην πω ενστικτωδώς και τα φυτά στρέφονται προς τον ήλιο, προσκυνούν το δημιουργό. Αλλά αν σκέπτονται τα δημιουργήματα δεν είναι δυνατόν να μην σκέφτεται ο δημιουργός αφού κι αυτός δέχεται πληθώρα ερεθισμάτων.
Και το Σύμπαν λοιπόν σκέφτεται, αφού δέχεται μηνύματα από τα ουράνια σώματα που περιλαμβάνει βάσει των οποίων δημιουργεί τη σκέψη του και τις εν συνεχεία άλλες δραστηριότητές του όμως συνήθως είναι αρμονικές αφού στηρίζονται σε απαράβατους αρμονικούς αστροφυσικούς νόμους. Το Σύμπαν είναι ένας τεράστιος εγκέφαλος. Τις ‘σκέψεις του οποίου συλλαμβάνει ο άνθρωπος δια των πέντε αισθήσεων και της τηλεπάθειας και βάση των οποίων οδηγήθηκε στις διάφορες απόψεις περί της δημιουργίας θεοτ΄ξτων κλπ. Πολλές από τις οποίες αποδείχθηκαν ακριβείς και αληθείς αλλά και σε κατασκευές ρολόι, τροχός αλλά και εφάνσεις ζωής μουσική χορός κ.α.αλλά και κινείται δραστηριποιείται βάση αυτών.
Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πολλά ζώα είναι όντα με συνείδηση. Είναι μια πολύ σημαντική δήλωση που θα τη χρησιμοποιήσουν εκείνοι που πιέζουν τους επιστήμονες να αναπτύξουν μια πιο ανθρώπινη σχέση με τα ζώα. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ Για παράδειγμα, είναι πιο δύσκολο να δικαιολογήσουν πειράματα σε ζώα όταν γνωρίζουμε ότι είναι συνειδητά όντα και όχι απλά βιολογικές μηχανές. Κάποια από τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η δήλωση αυτή, είναι προϊόντα επιστημόνων, οι οποίοι, μέχρι και σήμερα, διεξάγουν ακόμα πειράματα σε αιχμάλωτα ζώα, συμπεριλαμβανομένων και των δελφινιών που είναι από τα πιο ευφυή είδη ζώων στη Γη. Η ίδια η δήλωσή τους θα αποτελεί πλέον απόδειξη ότι είναι πια ώρα να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αυτά τα ζώα που είναι σε αιχμαλωσία και να αρχίσουν να βρίσκουν άλλους τρόπους για να βγάζουν τα προς το ζην».

H σκέψη είναι μία θεμελιώδης δυνατότητα δραστηριότητα του ανθρώπου κοινή σε όλους, αλλά και στα ζώα και στα φυτά αφού και αυτά διαθέτουν κέντρο λήψης αποφάσεων, που οφείλεται σε διάφορα ερεθίσματα και όχι μόνο. αφού και τα ζώα αποδεδειγμένα σκέπτονται για να μην πω ενστικτωδώς και τα φυτά στρέφονται προς τον ήλιο, προσκυνούν το δημιουργό. Αλλά αν σκέπτονται τα δημιουργήματα δεν είναι δυνατόν να μην σκέφτεται ο δημιουργός αφού κι αυτός δέχεται πληθώρα ερεθισμάτων.
Και το Σύμπαν λοιπόν σκέφτεται, αφού δέχεται μηνύματα από τα ουράνια σώματα που περιλαμβάνει βάσει των οποίων δημιουργεί τη σκέψη του και τις εν συνεχεία άλλες δραστηριότητές του όμως συνήθως είναι αρμονικές αφού στηρίζονται σε απαράβατους αρμονικούς αστροφυσικούς νόμους. Το Σύμπαν είναι ένας τεράστιος εγκέφαλος. Τις ‘σκέψειςτου οποίου συλαμβάνει ο άνθρωπος δια των πέντε αισθήσεων και της και της τηλεπάθειας και βάση των οποίων οδηγήθηκε στις διάφορες απόψεις περί της δημιουργίας θεοτήτων κλπ. Πολλές από τις οποίες αποδείχθηκαν ακριβείς και αληθείς αλλά και σε κατασκευές ρολόι, τροχός αλλά και εφάνσεις ζωής μουσική χορός κ.α.αλλά και κινείται δραστηριποιείται βάση αυτών.
Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πολλά ζώα είναι όντα με συνείδηση. Είναι μια πολύ σημαντική δήλωση που θα τη χρησιμοποιήσουν εκείνοι που πιέζουν τους επιστήμονες να αναπτύξουν μια πιο ανθρώπινη σχέση με τα ζώα. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ Για παράδειγμα, είναι πιο δύσκολο να δικαιολογήσουν πειράματα σε ζώα όταν γνωρίζουμε ότι είναι συνειδητά όντα και όχι απλά βιολογικές μηχανές, συμπεριλαμβανομένων   των  σκύλων και των δελφινιών που είναι από τα πιο ευφυή είδη ζώων στη Γη.  Είμαστε σίγουροι ότι πολλά ζώα   έχουν την δική τους λογική και τους δικούς τους κώδικες επικοινωνίας. Εδώ βλέπουμε οργανωμένες κοινωνίες εντόμων, που ξεπερνούν κατά πολύ το δικό μας λογικό κοινωνικό μπάχαλο


Καθώς η επιστήμη εξελίσσεται οι αστρονόμοι είναι σε θέση να δουν πίσω στο χρόνο λίγες στιγμές μετά τη Μεγάλη Έκρηξη. Το γεγονός αυτό φαίνεται να υπονοεί ότι ολόκληρο το σύμπαν μπορεί να το βλέπουμε. Αλλά το μέγεθος του σύμπαντος εξαρτάται από πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του σχήματος και της διαστολής του. Πόσο λοιπόν μεγάλο είναι το σύμπαν; Η αλήθεια είναι ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να βρουν το μέγεθος του..
πόσο είναι το σύμπαν;;;;; τελειώνει κάπου και τι είναι εκεί μετά από αυτό και γύρω του; Είναι ερωτήματα που σήμερα δεν μπορούν νάχουν απάντηση. αλλά και δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη σημασία αφού είναι γνωστό ότι τα διάφορα ουράνια σώματα αλληλοεξαρτώνται και αλληλοεπηρεάζονται μεταξύ τους με αρμονικούς κοσμικούς νόμους πολλοί των οποίων είναι γνωστοί και μπορούν να εξηγήσουν όσα αφορούν τη γη γη και τα πλάσματά της. Αυτά πρέπει να μας ενδιαφέρουν.

Οι χρόνοι τους οποίους μετράμε σήμερα στη γη είναι μειοπλάσιοι των χρόνων του σύμπαντος, δετερόλεπτο =60 , λεπτό =60 ώρα 24= ώρες ημερονύκτιο ή πολλαπλάσιοι = Μία περιστροφή γης περί τον εαυτό της –ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ Η ΓΗ, 365 μέρες ΣΥΝ-ΠΛΗΝ περί τον ήλιο, ΗΛΙΟΣ = 200 εκ χρόνια περί το κέντρο του Γαλαξία Γαλαξίας 800 εκ χρόνια γύρω από κέντρο υπερ γαλαξία
Το σύμπαν δουλεύει σαν ένα καλοκουρντισμένο ρολόι.
Οι χρόνοι περιστροφής του κάθε πλανήτη γύρω από τονήλιο είναι ανάλογοι της μάζας κάθε πλανήτη κλπ. Και της απόστασής του από τον ήλιο και τα άλλα ουράνια σώματα και της περιστροφής περί τον εαυτό του.
Ούτω με μονάδα μέτρησης τη γήινη ημέρα-περιστροφή γης περί τον εαυτό της.
 

 

                                                                                                                 ΒΑΣΙΛΗΣ   ΠΑΝ. ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ   10-11-19