ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΟΙ ΠΑΕ  ΑΘΛΙΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ

     Μεγάλη συζήτηση για τα επεισόδια της ντροπής στο ΟΑΚΑ που έκαναν το γύρο του κόσμου! Πολύ μπλα, μπλα και αποτέλεσμα μηδέν. Στα διάφορα πάνελ των παραθύρων αεροκοπανούν σχετικοί και άσχετοι περί ανέμων και υδάτων, ρίχνοντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλο και το μόνο που τους απασχολεί  είναι να μεταθέσουν τις ευθύνες τους. Αυτό γίνεται πάντα μετά από κάθε εμφάνιση των καταστροφέων και το κακό συνεχίζεται καθώς δεν θέλει κανείς να δει κατάματα τις ευθύνες του. Και φταίνε αρκετοί. Το κακό ξεκινά από τα εκτροφεία αθλιόφιλων που αποκαλούνται σύνδεσμοι με χορηγούς τους προέδρους των ΠΑΕ! Από εκεί ξεκινά το κακό καθώς μεταξύ των πραγματικών φιλάθλων παρεισφρύουν αρκετοί δεδηλωμένοι χαβιαλεδιάριδες αθλιόφιλοι. Στόχος τους η συμμετοχή σε χαβαλέ που φροντίζουν οι ίδιοι να  τον δημιουργούν στο όνομα δήθεν της ομαδάρας.

    Τη σκυτάλη παίρνουν διάφορα ΜΜΕ που για λόγους δεκαρολογίας εξάπτουν το φανατισμό φιλάθλων και αθλιόφιλων με δημοσιεύματα που θυμίζουν πολεμικά ανακοινωθέντα. Ευθύνονται οι ανεξάρτητες αρχές προστασίας ευαίσθητων  δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που μετατρέπονται σε ανεξάρτητες αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων παντός παλιοχαρακτήρα συμπαραστατούμενες από επικίνδυνα αφελείς θολοκουλτουριάρηδες και προοδευτικάριους  (ο θεός να τους κάνει), και μειοψηφίες που εκστρατεύουν εναντίον της έννομης τάξης και νομίζουν ότι πολεμούν το κατεστημένο. Λέγεται ότι όσο ηλίθιος και αν είναι κάποιος πάντα βρίσκει πιο ηλίθιους που τον πιστεύουν. Βλέπετε με την ανοησία αυτή προστατεύουν τους παράνομους στους οποίους αφήνουν εκτεθειμένους τους νομοταγείς πολίτες. Έτσι ενώ η χρήση κάμερας κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αποδείχτηκε σπουδαία αμέσως μετά προοδευτικάριοι, ανόητες ανεξάρτητες αρχές άρχισαν εκστρατεία και κατάφεραν άλλες να καταστρέψουν και άλλες να τις αδρανοποιήσουν εν ονόματι της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στην ουσία προστασίας παρανόμων και αθλιόφιλων χουλιγκαναρέων, Ευθύνες έχουν κσι οι πολιτικοί που όχι μόνο δεν εφαρμόζουν τα μέτρα αλλά και παρεμβαίνουν στις δίκες να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι αθλιόφιλοι για τις λεηλασίες, Ευθύνες έχουν οι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των εισερχομένων στα γήπεδα αφού περνούν ελεύθερα κροτίδες, φωτοβολίδες, μολότοφ και κάθε λογής αγχέμαχα και τηλέμαχα όπλα. Τις φωτοβολίδες τις προμηθεύονται οι ταραχοποιοί από καταστήματα ναυτικών ειδών και κατόχους σκαφών που είναι υποχρεωμένοι να αντικαθιστούν κάθε χρόνο και τα διαθέτουν ανεξέλεγκτα χωρίς έλεγχο. Το πώς ξςκινά, πως εκτρέφεται και ποιοι ευθύνονται όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δεν τολμά να τα αγγίξει γιατί λείπει η βούληση από όλους. Δυστυχώς!

                                                                          Ν. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ   21-3-12

                          ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΤΟΥ ΟΠΑΠ  ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ

      Βρέθηκα στην άλλη άκρη της Λίμα, κάπου δύο ώρες απόσταση από εδώ που μένω. Πήγα προσκεκλημένος του Βαγγέλη Αποστολακόπουλου που είναι ο γενικός διευθυντής του αντίστοιχου ΟΠΑΠ στο Περού. Οσο κι αν ακούγεται παράξενο, ο περουβιανός ΟΠΑΠ είναι στην ουσία η Ιντραλότ, μια από τις ελληνικές πολυεθνικές που βγάζει ασπροπρόσωπη την Ελλάδα στο εξωτερικό.

 

                                              

       Αυτά και άλλα γράφει ο Δημήτρης Παρούσης  για τον κ  Βαγγέλη Αποστολακόπουλο. Δείτε εδώ:

 

 Η Οδύσσεια  μιας  Φλόγας
 O AΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  ΣΕ  ΠΟΡΟ  ΚΑΙ  ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ

 Κεντρική  σελίδα