Η ΖΩΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ, ΕΞΕΛΕΙΧΘΗΚΕ  ΚΑΙ  ΕΞΕΛΙΣΣΕΡΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ  ΣΧΗΜΑ  ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΟΣΦΑΙΡΑΣ  ΤΗΣ ΓΗΣ .ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ.ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ.  ΓΥΡΙΝΟ  , ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ολες οι ανακαλύψεις  δείνουν  ότι όλα   τα  όντα    φυτά; Ψάρια  ζώα  έγιναν  πάνω στο ίδιο πατρόν:  σύμπαν πλανήτης  δορυφόρος  κλπ

Νέα είδη οργανικών ουσιών, που αποτελούν συστατικά των αμινοξέων, θεμελιωδών «λίθων» της ζωής στη Γη, ανιχνεύθηκαν στους πίδακες παγωμένων σωματιδίων που εκτινάσσονται στο διάστημα από τον δορυφόρο του Κρόνου, Εγκέλαδο.

Στη Γη   παρόμοια μόρια αποτελούν μέρος χημικών αντιδράσεων που παράγουν αμινοξέα. Οι υδροθερμικές πηγές στους βυθούς του πλανήτη μας παρέχουν την ενέργεια που τροφοδοτεί αυτές τις χημικές αντιδράσεις. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι υδροθερμικοί πόροι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και στον Εγκέλαδο, παρέχοντας την αναγκαία ενέργεια για την παραγωγή αμινοξέων.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Νοζάιρ Κχαγουάτζα του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του Βερολίνου, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Monthly Notices» της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας της Βρετανίας.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν τα αμινοξέα χρειάζονται για τη ζωή πέρα από τη Γη, αλλά η εύρεση μορίων που σχηματίζουν αμινοξέα, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του παζλ», δήλωσε ο Κχαγουάτζα.

Η αποστολή Cassini τερματίστηκε τον Σεπτέμβριο 2017 με την αυτοκαταστροφή του σκάφους στον Κρόνο, αλλά τα στοιχεία που έχει ήδη στείλει, θα συνεχίσουν να μελετώνται επί δεκαετίες και να παρέχουν νέα ευρήματα. Στην προκειμένη περίπτωση, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα από τον «αναλυτή κοσμικής σκόνης» του Cassini, που είχε ανιχνεύσει κόκκους πάγου από τον Εγκέλαδο στον δακτύλιο Ε του Κρόνου. Οι φασματοσκοπικές αναλύσεις φανέρωσαν την ύπαρξη οργανικού υλικού μέσα σε αυτούς τους παγωμένους κόκκους.

Το πρώτο κύτταρο   ΖΩΉΣ  στη ΓΗ πρέπει  να   δημιουργήθηκε  στο   Αιγαίο, κάπου  στη   συμβολή  του   38ου παράλληλου  και του  25ου μεσημβρινού  όπου βρισκόταν   η  ΑΤΛΑΝΤΙΣ.   Περιοχή    που   γνωρίζουμε  ότι  υπήρξε  θέατρο εντόνων   γεωλογικών  ανακατατάξεων εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Εκεί  προγραμματισμένα  πρωτο-διασπάστηκε στα δύο, και  από  την  πλευρά  του προήλθε το θηλυκό , όπως η   Σελήνη  από τη  Γη , τα δύο έγιναν 4 , και   ούτω καθ εξής-άρχισε ή εξέλιξη  με  συγκόλληση κυττάρων των διαφόρων ειδών, αρχίζοντας από τα υποτυπώδη φυτά, ύστερα στα πρωτόζωα κλπ      με τη σύμπραξη της μαγνητόσφαιρας της Γης και  του ανοίγματος των ηπείρων που δημιουργούσαν   και δημιουργούν με τη μετάλλαξη συνεχώς νέες. μορφές  ζωής.Ηταν το μιτοχόνδριο   που περνά αποκλειστικά από την μητέρα στο έμβρυο, στο αυγό, ή στο σπόρο. Πιστεύεται ότι το μιτοχόνδριο, αυτή η αυτοφορτιζόμενη μικρή μπαταρία, αποτέλεσε τη βάση για το σχηματισμό του πρώτου κυττάρου και κατά συνέπεια του πρώτου μονοκύτταρου οργανισμού. Το μιτοχόνδριο είναι εκείνο που έδωσε ώθηση στην ύλη να κινηθεί. Και είναι πιστό αντίγραφο κάποιας μονάδας του Σύμπαντος. Είναι σαν το καύσιμο της μηχανής, σαν την ηλεκτρική ενέργεια που κινούν τα πάντα.  

Πριν 1.700.000.000 χρόνια η βόρεια  Αυστραλία ήταν βόρεια   Αμερική!

Η επόμενη Παγγαία θα λέγεται Αμ-Ασία

 

Τι θα συμβεί στην Γη, όταν ο Ήλιος αρχίσει να πεθαίνει;

 ΟΓΔΟΗ   ΜΕΡΑ ΤΟΥ  ΘΕΟΥ    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ

νεχείς μεταλλάξεις  των ειδών – και ανάλογα  με τις ακτινοβολίες   και τη θέση   που βρίσκονταν  το πλανητικό   μας σύστημα και η Γη   μέσα στο Σύμπαν αλλά και τις  εμπειρίες  που περνούν  στο DNA  του κάθε οεργανισμού  -  φθάσαμε στον νοήμονα άνθρωπο   και τα σημερινά   είδη  ζώων  και  φυτών. Να σημειωθεί   ότι οι μεταλλάξεις συνεχίζονται,  ορισμένα είδη χάνονται  και δημιουργούνται νέα.

 ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ;

 

H NASA ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ  ΑΛΛΑΖΟΥΝ:ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ                     

ΟΙ  ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ  ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ -

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ                                          

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ    TAXYTATA              

  Μια  ανακοίνωση των επιστημόνων προ ημερών, βεβαιώνει  ‘ότι   το σύμπαν η έκταση του οποίου  είναι άγνωστη και δεν ξέρουμε τι υπάρχει γύρω  από αυτό. Τι είναι πραγματικότητα και τι ουτοπία,   επεκτείνεται, μεγαλώνει ταχύτερα του αναμενομένου, με ρυθμό περίπου 9% πιο γρήγορο από ό,τι προβλέπεται θεωρητικά, δημιούργησε νέο προβληματισμό στην επιστημονική κοινότητα. Αστρονόμοι, φυσικοί και κοσμολόγοι αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις θεωρίες τους για το πώς «δουλεύει» ο κόσμος και άρα χρειάζονται μια νέα Φυσική που να μπορεί να εξηγήσει καλύτερα τι συμβαίνει στο σύμπαν,  και τι θα συμβεί στο πλανητικό μας σύστημα  και  στη Γη  και την εξέλιξη της ζωής. Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια, αλλά πλέον αναζητά επειγόντως μια απάντηση.

      Η νέα ανακοίνωση από τον νομπελίστα Αμερικανό καθηγητή φυσικής και αστρονομίας Άνταμ Ρις του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, που επιβεβαιώνει την ταχύτερη διαστολή του σύμπαντος, χωρίς να μπορεί να δοθεί ακόμη μια εξήγηση για το μυστήριο, λειτούργησε ως «καμπανάκι κινδύνου» για τους επιστήμονες, αφού ο  ρυθμός  επέκτασης του γίνεται ταχύτητα  γίνεται με την ασύλληπτη  ταχύτητα   των 74,03 χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο ανά megaparsec (ένα megaparsec είναι γύρω στα 3,26 εκατομμύρια έτη φωτός).

Που      σημαίνει ότι για κάθε 3,3 εκατομμύρια έτη φωτός που ένας γαλαξίας είναι μακρύτερα από τη Γη, φαίνεται να απομακρύνεται από εμάς  κατά   74 χιλιόμετρα   ανά δευτερόλεπτο.h    ΗΔΗ  έχει διαπιστωθεί και απομάκρυνση της Σελήνης από τη Γη- ημέρες και ώρες γυρίζουν στο μακρινό παρελθόν της Δημιουργίας περισσότερα

ΠΩΣ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ   ΤΑ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΕΙΔΗ     ΤΗΝ  ΟΓΔΟΗ   ΜΕΡΑ; ΔΕΙΤΕ    ΤΙΣ  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  ΤΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.18-11-17

             Γνωρίζουμε  ότι η Γη   έχει ηλικία  κάπου  4,5  δισ. χρόνια. Είναι μεσήλιξ. Η  ζωή  πρωτοεμφανίστηκε  πριν  2,5  δις. χρόνια, πιθανότατα σε  μια εποχή  που η  συγκέντρωση   της Παγγαίας βρισκόταν  στη  μέση  της  περιόδoυ,  αφού πριν   200   εκ.  χρόνια,  άρχισε να  χωρίζεται σε ηπείρους, εξ αιτίας των διαστημικών  έλξεων  και  της φυγόκεντρης  δύναμης. Με τις δυνάμεις αυτές εξελίσσονταν και τα διάφορα είδη ζωής. Επόμενο  ήταν, λόγω αυτών των  δυνάμεων , οι διάφορες πλάκες που μετακινούνταν , να ασκούν  τρομερές γεωλογικές  πιέσεις   , στον  αφαλό,  στο κέντρο  , στη Μεσόγειο, κάτι  που διαπιστώνουμε  και σήμερα. Η  Ελλάδα ήταν  και είναι    η  πιο  σεισμογενής περιοχή.

         Μια   ανακάλυψή   μου- κατοχυρωμένη στην Εθνική Βιβλιοθήκη  - είναι   η ακτινο-κυκλική    δημιουργία   των  διαφόρων  ανθρώπινων   φυλών με τη σειρά των  χρωμάτων   του  ηλιακού φάσματος, με  το  λευκο- Ινδοευρωπαϊκό -  στη μέση,  έτσι   όπως   το  αποδίδει ο δίσκος των χρωμάτων του Νεύτωνα,  αν περιστραφεί.  Κι  αυτό   το λευκό  έχει  κέντρο  την  περιοχή μας.

          Μα ας έρθουμε στις  εξελίξεις  γεωλογικά  και  ανθρωπολογικά:

    == 180   εκ. χρόνια  πριν, αρχές Μεσοζωϊκού ως  150  εκ. χρόνια  -Ολιγόκαινο

\

 

ΤΑ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ! 

 

ΣΥΜΠΑΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ
Πόσο μεγάλο είναι το σύμπαν; Ίσως και 7 τρισ. έτη φωτός. Κανείς δεν ξέρει πόσο είναι, ποιο χώρο καταλαμβάνει τι είναι από κει και πέρα, τι είναι πραγματικότητα και τι ουτοπία. Εκείνο που διαπιστώνεται με τις ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ γνώσεις μας είναι αυτό το μέρος του που είναι κοντά μας. Το πλανητικό μας σύστημα, προφανώς δημιούργημα των νόμων του σΎΜΠΑΝΤΟς, εκείνο δημιούργησε τη γνωστή μας λογική ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΊΣΟΥΜΕ είναι ότι τα διάφορα ουράνια σώματά του κινούνται μέσα στο χωροχρόνο βάσει νόμων με απόλυτη αρμονία, τέτοια που δεν υπάρχει στη ΓΗ.

ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ   ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ : ΕΓΚΕΦΑΛΟ

ΝΑΙ, ΚΟΙΜΟΥNTAI KAI TΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤA ΔΕΝΔΡΑ

ΤΑ ΦΥΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΒΛΕΠΟΥΝ,ΑΚΟΥΝ,ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ,

ΤΑ  ΕΡΩΤΙΚΑ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ  ΕΝΤΟΜΩΝ

 ΖΩΑ:  ΕΥΦΥΙΑ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ   ΚΑΙ  ΕΡΩΤΑΣ  

   NAI,  ΚΑΙ   ΤΑ  ΦΥΤΑ   ΚΑΝΟΥΝ   ΣΕΞ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

   ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ