Προσαρτημένο στο   http://www.koutouzis.gr/tram-mnimes-mourkakos.htm

 

 

        Μπάμπης  Μωρές και "Λαγουδέρα ",  Υδρα.!......

       

        Σεπτέμβρης  2012, διαβάζω στο σάιτ της Σοφίας Μωρέ, ότι οι εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ  κυκλοφόρησαν το  άλμπουμ  ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ  από τη  Χρυσή Εποχή της Υδρας,   και τον ιδιοκτήτη της  τον Μπάμπη Μωρέ!    

         Κείνη τη χρυσή εποχή, τις δεκαετίες 1960-1970, είχα την τύχη να πάω πολλές φορές  στη Λαγουδέρα, αλλά  κάποιες  συνοδεύτηκαν από.  δημοσιότητα, για την οποία  υπεύθυνος  ήταν ο ακούραστος Μπάμπης, την οποία φρόντιζε  είτε με την εφημερίδα του ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ  που τύπωνε νύχτα  στον πολύγραφο για να την μοιράσει το πρωί, είτε με ανταποκρίσεις του στις αθηναϊκές εφημερίδες.

       Ετσι έχω να λέω σήμερα  ότι έγραψαν:

 

1.-ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ 20-6-70:

 

    

Γράφει  δηλαδή  εδώ ο Μπάμπης:

     Ξέρετε τι είδαμε;

Τρεις αξιοπρεπέστατους κυρίους, μετά των γραβατών, υποκαμίσων, κοστουμιών και σκαρπινιών αυτών, να   ίστανται  προ της εισόδου  του ΓΙΩΤΙΓΚ ΚΛΑΜΠΧΑΟΥΖ εις κατάστασιν πλήρους αναποφασιστικότητος ακριβώς λόγω της πολυτελούς και μετριοπαθούς περιβολής των, ο πειρασμός της ψυχαγωγίας  ήταν τόσο έντονος εις αυτούς, ώστε μετέβησαν εις τα καταλύματά των εν τάχει και επανήλθον  μετά των κοντομάνικων υποκαμίσων των όπου παρέμεινον   διασκεδάζοντες μέχρι τας πρωϊνάς ώρας.

 

     Και η σχετική  φωτογραφία: 

     Και ακόμη:

     ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ  του νυκτερινού ανταποκριτού μας:

30/6/1970 ώρα 2 μ. μεσονύκτιον

      Ο υπασπιστής του Αντιβασιλέως  αντιπλοίαρχος Ανδρέας Βαφειάδης, ο Νομαρχεύων Πειραιώς κ. Γ. Αθανασίου, ο αντιπλοίαρχος  Π. Αναστασίου, ο πλωτάρχης και προσωπάρχης του ΥΕΝ  κ. Δ. Καζατζής μετά της συζύγου του κας Ρούλας, ο Διοικητής ΔΣΕΝ Υδρας πλοίαρχος Χ. Ντούνης μετά της συζύγου του, ο Δντής Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας Β. Κουτουζής πέρασαν ένα κατάπληκτικό βράδυ  ψυχαγωγίας  εις το εντευκτήριον του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου ΓΙΩΤΙΓΚ ΚΛΑΜΠΧΑΟΥΖ.

 

2.-  ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ  20  Ιουνίου 1971

 

                                      

                                       

3.- ΒΡΑΔΥΝΗ  22-6-71   

                                                                                   Βασίλης  Κουτουζής

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ